Alkollü sürücü Haberleri

alkollü sürücü haberleri ve güncel alkollü sürücü gelişmeleri, alkollü sürücü ile ilgili tüm video, alkollü sürücü fotoğrafları ve alkollü sürücü haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Denizli Haberleri

Denizli Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, 2024 yılının ilk 6 ayında kent genelinde meydana gelen trafik kazalarına ilişkin verileri ve görüntüleri...

Antalya Haberleri

Antalya'nın Alanya ilçesinde drift atarak trafiği tehlikeye sokan ve kaçmaya çalışan alkollü sürücü polis tarafından yakalandı.

Antalya’nın Alanya ilçesinde otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti. Jandarma ekiplerinin yaptığı kontrollerde sürücünün 1,99 promil alkollü olduğu belirlendi.

Gündem

Burdur'da gece saatlerinde polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayıp kaçan alkollü sürücü, yaşanan kovalamaca sonucu yaya olarak arazide yakalandı. Sürücüye

Gündem

Burdur’da direksiyon hakimiyeti kaybeden motosikletlinin kaldırıma çıkıp elektrik direğine çarpması sonucu motosiklette yolcu olarak bulunan genç kız yaralandı.

Gündem

Burdur'da Isparta-Burdur karayolu NATO Çevreyolu'nda alkollü sürücünün kullandığı otomobil kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada, alkollü motosiklet sürücüsü park halindeki araçlara çarparak ağır yaralandı.

Gündem

Burdur-Fethiye Karayolu Bülent Ecevit Bulvarı Adliye Kavşağı yakınlarında ehliyetsiz ve alkollü bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek refüje çarptı.