Garanti Bankası, 18 yaş üstü tüm vatandaşlara 200.000 TL'ye kadar bireysel kredi imkanı sunuyor. Kampanya kapsamında ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi olarak verilecek kredilerde 12 ay vadeli ödeme tablosu oluşturulacak.

Garanti Bankası, ay sonuna kadar düşük faiz oranları ile birlikte gerçekleştireceği bu kampanyaya katılmak isteyen vatandaşların bazı şartlara uygun olması durumunda işlem yapacağını açıkladı. Başvuru şartları arasında 18 yaş üstü olmak, kredi puanının 1100 ve üzeri olması, emekli maaşını Garanti Bankası'ndan almak veya son 90 gündür sigorta primlerinin yatıyor olması yer alıyor.

Garanti Bankası'ndan 200.000 TL'ye kadar bireysel kredi

Garanti Bankası, borç kapatma kredisi kampanyasına katılacak olan vatandaşlara 3 ay ertelemeli bireysel tüketici kredisi imkanı sunuyor. Bu krediyi kullanacak olan vatandaşlar, mevcut banka borçlarını tek bir yerde toplayabilecek ve daha düşük faiz oranları ile ödeme yapabilecekler.

Garanti Bankası, 50.000 TL'ye kadar gelir belgesiz ihtiyaç kredisi imkanı da sağlıyor. Bu krediyi kullanacak olan vatandaşlar, Garanti Bankası mobil uygulaması üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde başvuru yapabilecekler.

Tüm Burdurlular Burada ->  INSTAGRAM SAYFASI  FACEBOOK GRUBU

TÜM EKONOMİ HABERLERİ - GAZETEBU ANASAYFA