Teknik direktör İsmail Kartal'ın, takımın lider oyuncuları olan Dusan Tadic, Edin Dzeko ve Fred ile fikir ayrılıkları yaşadığı ve son maçlarda kadro dışı kalan Leonardo Bonucci'nin tesislerde tepki gösterdiği iddiaları ortaya atıldı.

Tadic, Dzeko ve Fred ile Ters Düştü

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, İsmail Kartal, sezonun ilk bölümünde takımın lider oyuncularıyla yakın bir iletişim kurarak fikirlerini alıyordu. Ancak zamanla Kartal ile bu oyuncular arasında fikir ayrılıkları oluşmaya başladı ve bu durum gerginliğe yol açtı.

Neler Olmus Neler Iste Fenerbahce De Ipleri 17301369 218 M

Bonucci Kapıları Tekmeledi

Fenerbahçe'nin Sivasspor'a deplasmanda 2-2 berabere kaldığı maçın ardından oyuncularla teknik direktör İsmail Kartal arasındaki gerilimin iyice arttığı ve kopma noktasına geldiği belirtiliyor. Son haftalarda kadro dışı kalan Leonardo Bonucci'nin ise Konyaspor maçında kadroda yer almadığını öğrendikten sonra tesislerde tepki gösterdiği ve öfkesini kontrol edemeyerek kapıları tekmelediği iddia edildi. Ünlü spor yorumcusu Serhat Akın, bu iddiayı dile getiren isimlerden biri.

Teknik Direktörle Bağlar Koptu

Tivibu Spor'da konuşan spor yorumcusu Elvir Balic de İsmail Kartal ile takım arasındaki bağın koptuğunu savunarak, "Futbolcular teknik direktörden memnun değilse, hiçbir şey yapamazsın. Oyuncuların %90'ı çok önceden İsmail Hoca ile bağları koparttı" şeklinde yorum yaptı.

Bu iddialar Fenerbahçe camiasında büyük yankı uyandırırken, sezonun kalanında neler yaşanacağı merak konusu.

Kaynak: sondakika