Ürünler, çocuk ve yetişkinlere özel tasarımları sayesinde her ortama uyum sağlar. İster şirin ister modern isterseniz klasik bir dekorasyon oluşturmak için modelleri tercih edebilirsiniz. Böylelikle minik dokunuşların büyük etkisini kullanarak içinizdeki mimarı konuşturabilirsiniz.

Anılarınızı Yarınlara Taşıyan Çerçeve Modelleri

Duvar çerçeve modelleri sayesinde anılarınızı unutulmaktan kurtarabilirsiniz. Modellerin içerisine keyifli maceralarınızı taşıyan fotoğrafları yerleştirebilir, geçmişi gününüzde hatırlayabilirsiniz. Kahkahalar taşıyan anılarınız için tercih edeceğiniz modeller kullanım alanı bakımından da avantaj sunar. Bazı tasarımlar, duvara asmaya uygun iken diğerleri komodin ya da TV ünitesi üzerine konumlandırılabilir. Duvara asılan tablo çerçeve modellerinden bazılarında asma aparatı yer alır. Bu aparat, gizli bir şekilde modelin arka kısmında yer alır. Açıkta asma bölümü bulunan modeller de vardır. Bu tasarımlar da salaş görüntünün modernliğine minik bir ithafta bulunur. Aynı zamanda yapışkan bantlar ile beraber kullanılan tasarımlar da dekorasyonunuzu özgünleştirmenize yardımcı olur. Duvarlarda sadelikten yana olan kişiler arasındaysanız arka kısmında aparat bulunan ve vitrinlerin süslenmesine katkı sağlayan tasarımlara göz atabilirsiniz. Bu seçenekler, arka kısımlarında bulunan aparatları sayesinde desteğe ihtiyaç duymadan sabit kalabilir. Bu sayede modeller aracılığı ile istediğiniz her ortama anılarınızı taşıyabilirsiniz.

Çerçeve2

Naif Dokunuşların İz Bırakın!

Hayatınızdan izler taşıyan kareleri dekorasyonunuza dahil etmeyi düşünüyorsanız ihtiyacınız olan tek şey çoklu çerçeve modelleridir. Bu tasarımlar, çoklu adetleri sayesinde hayatınızdan kareleri, kronolojik sıralama ya da eğlenceli şeritlerle dekorasyonunuza dahil etme imkanı sunar. Çoklu olarak satışa sunulan modeller, aynı hammaddeden üretilirken görüntüsü ile de uyum sağlar. Bu seçenekler; 2, 3, 4 ya da 6 gibi farklı sayıda çerçevelerin bir araya getirilmesi sonucunda oluşur. Bazı seçeneklerde yer alan çerçevelerin boyutları birbiri ile aynı iken diğerlerinde farklı ölçüler kullanılabilir. Ürünleri farklı ölçülere sahip duvarlara rahat bir şekilde yerleştirebilir, yaratıcılığınızı kullanarak dekorasyonunuzu özgünleştirebilirsiniz. Anıları kendinize saklamak istiyor ama duvarların sıradanlığını da kırmak istiyorsanız resim çerçeve modellerini kullanabilirsiniz. Ürünler de kullanılan resimler; gökkuşağı, soyut figürler ve insan portreleri şeklinde sıralanabilir. Kullanılan resimler modern, klasik ya da sade trende uyum sağlamanızı kolaylaştırır. İnsan tasvirlerinin tercih edildiği tasarımlar ile modern bir görüntü oluşturabilirsiniz. Klasik bir görüntü tercih etmek isteyen kişiler arasındaysanız ise manzara resimlerinin bulunduğu modelleri tercih edebilirsiniz.

Trendleri Yakalamak için Dekorasyonunuza Çerçeve Modelleri Katın!

Pek çok trendi tek ürün ile yakalamak size de cazip bir fikir gibi geliyorsa altın çerçeve modelleri, hayalini kurduğunuz tasarımlar! Bu modeller, uygun parçalar ile bir araya getirildiğinde avangart, vintage ya da klasik gibi çok sayıda akıma uyum sağlar. Böylelikle uzun süre kullanacağınız tasarımlar ile güncel trendlere uyum sağlayabilirsiniz. Benimsediğiniz tek bir trend var ya da sadeliği tercih ediyorsanız ise tahta çerçeve modellerine ne dersiniz? Bu tasarımlar, sade şeritleri ile yalın bir görsellik oluşturur.

Farklı boyutlara sahip modeller vardır. Büyük çerçeve modelleri, duvarlarda oluşan sıradanlığı kırmak adına kullanılabilir. Küçük ya da orta boyuta sahip olan modeller de duvarlardaki sıkıcı görselliği engellenmesine yardımcı olurken vitrin ya da komodinlerin üzerinde kullanılabilir.

Minik ayrıntıların dekorasyona kattığı önemi farkediyor, anılarınızı da dekorasyonunuza eklemek istiyorsanız Koçtaş çerçeve modellerini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Böylelikle hem sevdiğiniz anıları unutmaz hem de dekorasyonunuzda kendi imzanızı taşıyan köşeler oluşturabilirsiniz.