Eski Milletvekili Bayram Özçelik, GazeteBU yazarı Ömer Özdamar'ın "Matruşka" adlı köşe yazısına ilişkin açıklamada bulundu.

Kıymetli Ömer Abi,

Yazınızı Dikkatle Okudum. Bazı İfadeleriniz Eksik Bilgiden Kaynaklandığını,Ş ahsımın ise Süreci Tam Anlatamadığımı Ortaya Koymuştur.

Öncelikle Face Sayfamda İlk Yayınladığım Video Paylaşımında Neden Aday Olmam Gerektiğini Anlatmıştım. Partimiz Genel Merkezimizin 3 Dönem Kuralını Uzatma,Genişletme Kararı Sonrası 5 Dönem Vekil Olmamdan Dolayı Aday gösterilmedik( 83 Kişi 3 Döneme Takıldı 73 Kişisi Başvuruyu Tbmm Grup Başkanı Whatshap Grubundan Başvuru Yapmamızı İstemiştir) Tekrar Yapmışlardı)

Vekillik 3 Döneme Takılınca Burdurda Şahsımı Sevenler,Destek Verenler,Bana Gönül verenler, Dostlarım,Her Kesimden Vatandaşlarımız Benim Ankaradaki Birikimimi,Tecrübemi Ve Tanınırlığımı 14 Mayıs ve 28 Mayısta Yeni Seçilmiş Hükümetteki Bakanlar,Bakan Yardımcıları ve Bürokratların Çoğunu Birebir Tanınmamdan Dolayı Şehirde Belediye Üzerinden de Katkı Koyacağımı,şehrin Sorunlarının bilmemden Dolayı Kısa Süreli Çözümler Üretebileceğim Görüşü Hakimdi.

Ben de Özellikle Burdur Merkezde Olan Teveccühün Karşılıksız Kalmaycağını,Karşılıksız Bırkırsam Bayram Bey Kendini Düşünmüş Vekilliği Bitince Terk Etti Gitti Denilmemesi,Belediye İle Hizmet Etmekten Çekindi Kaçtı,Şahsını Düşündü Rahatını Düşündü Denilmemesi için Aday Adayı Oldum.

Genel Merkezimiz Son Güne Kadar Başvuruda Bulunmamamı Kendilerinin Şahsımı değerlendireceklerini Söylemelerine Rağmen,Son Gün Başvuru Yapmalarımı Söylediler. Başvuru Yapmamı İstediler.Buna Binaen Başvuruda Bulunmuş Oldum.Yoksa Şahsımda Başvuru Olmadan Değerlendirme Yapma Yönünde Görüşüm Vardı.

AYRICA Şehrin Sorunlarını bilmem ve Bakanlıklar,Genel Müdürülükler Üzerinden Hizmet ve Yatırımları Hızlandıracak olmam ve Vekil iken Belediye İle Yapılması Gerekenleri Yapacak Olma Düşüncemde Kararımda Etkili Oldu.

AYRICA Kenarıya Çekil,Danışılan Ol Düşüncenize Şaşırdım Kaldım Sizin gibi Entellektüel Birisi Beni 58 Yaşında Beklemeye Alma Düşünceniz Etrafınıza ve Şimdi Aday Gösterilen Birçok Kişiye Bakarsanız 1949 Doğumlu,1951 -1952-1953-1954-1955 ….

Oysa Şahsım 1966 Doğumluyum.Antalyada Muhittin Böcek 61 Yaşında,Îsparta da Şükrü Başdeğirmen 61 Yaşında,Isparta da Yusuf Ziya Günaydın 75 Yaşında,Muğlada Aydın Ayaydın Kaç Yaşlarında Aday Gösterildiler.Dolayısı ile Kenarıya Çekil,Akıl Danışılan Ol İfadenizi İyi Niyetli Olduğunuz,Şahsıma Muhabbet Beslediğiniz Olarak Algılıyorum.

AYRICA Şahsım 22.,23.,24.,26.,27. Dönem Burdur Milletvekili Olarak Tek Başına Güçlü Hükümetlerde Şehrimin Tamamına ve Şehrimin Tüm İnsanlarına Hizmet etme ve Şehrimin Tamamının imarı ve inşası için Yatırımlar Yapmış Birisi Olarak Mutluyum Huzurluyum.Alnım Ak; Başım dik

Halkın Arasındayım,Düğünlerdeyim,Cenazesindeyim,Merasimlerindeyim.Kimse 22 Yıl Aktif Siyasetimde Sosyal içerikli,Vatandaşla İç içe Siyasetimi Göz Ardı edemez,Yok Etmeye Çalışmaz,Hep Hoş Sada ile Anılacağıma inanıyorum.

5 Dönem Vekilliğim ve 22 Yıl Aktif Siyasetimin Tüm Birikimlerini Şehrime ve Şehrimin Güzel İnsanları İçin Kullanmaya Devam edeceğim.Kimsenin Şüphesi,Tereddütü Olmasın.

Makaleniz Üzerine Bana Açıklama yapma İmkan ve Fırsat Verdiğin için Teşekkür Ederim.Sizlere ve Kamuoyuna Saygılar sunuyorum.

Özçelik, açıklamasında yıllardır sürdürdüğü milletvekilliği görevi ve belediye başkan adaylığı sürecine yer verdi.

Kaynak: ÖMER ÖZDOĞAN