Kampanya kapsamında, MobilDeniz uygulamasını indirerek Müşteri Ol butonuna tıklayarak uzaktan DenizBank hesabı açanlar, avantajlı faiz oranları ve 12 ay vadeli 20.000 TL'ye kadar kredi imkanından faydalanabilecekler.

i (10)

Faiz oranları ve şartlar değişkenlik gösteriyor

DenizBank, yeni kampanyasıyla müşterilerine cazip kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. Kampanya kapsamında aylık kredi faiz oranları, hayat sigortası, KKB puanı, genel borçluluk durumu ve kredi kullandırma kanalına göre değişkenlik göstermektedir. MobilDeniz kanalından yapılan kredi başvurularında 20.000 TL’lik kredinin 12 aya kadar vadede, aylık faiz oranı %1,89 olarak uygulanabilmektedir. Bu avantajlı faiz oranından yararlanabilmek için kredinin hayat sigortalı olması ve müşterinin KKB puanı ile genel borçluluk durumunun bankanın kredi standartlarına uygun olması gerekmektedir.

Bu şartlardan biri veya birkaçı sağlanamadığında, aylık faiz oranı %1,89’un üzerinde olabilecektir. Öte yandan, hayat sigortası olmaksızın kredi kullanmak isteyen müşteriler için aylık faiz oranları %2,09 ile %5,75 arasında değişmektedir. Bu değişim, müşterinin borçluluk durumu ve KKB puanına bağlı olarak belirlenmektedir. %1,89 faiz oranı sadece hayat sigortalı krediler için geçerlidir.

Cazip faiz oranlarıyla finansal ihtiyaçlarınızı karşılayın!

DenizBank, müşterilerine sunduğu avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyasıyla dikkat çekiyor. Kampanya kapsamında, mobildeniz uygulaması üzerinden DenizBank müşterisi olanlar, cazip faiz oranlarıyla kredi kullanma imkanı elde ediyor. Ancak kredinin hayat sigortasız kullanılması durumunda aylık faiz oranları, müşterinin borç durumu ve kredi notuna bağlı olarak %2.09 ile %5.75 arasında değişiklik gösterebiliyor. %1.89 faiz oranı ise bu kampanya kapsamında geçerli değildir.

Kampanyaya katılan müşteriler, minimum 1.000 TL, maksimum 20.000 TL tutarında kredi kullanabilecekler. Ayrıca vade süresi ise en fazla 12 ay olarak belirlenmiştir. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler için bir kez kredi kullanma hakkı tanınmaktadır. DenizBank, kampanya süresince faiz oranlarında değişiklik yapma, kredi başvurusu onayına son kararı verme, kefil ve ek belge talep etme gibi haklara sahiptir.

Kampanya kapsamında %1.89 faiz oranı 20.000 TL'ye kadar geçerli olsa da, daha yüksek tutarlarda kredi kullanımı durumunda yasal vade
sınırlamaları gereği farklı vadeler uygulanmaktadır.