Geçen hafta Cuma günü Antalya'da Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ak Parti İlçe Belediye Başkanı adayları ve Cumartesi günü de Burdur'da Ak Partinin İlçe ve belde belediye başkanı adayları belli oldu.

Hayırlı olsun. 

Antalya Kepez'de Ak Partinin Belediye Başkanı adayı merakla bekleniyordu. 

Sayın Rıza Sümer Belediye Başkanı adayı oldu. Antalya'da İl başkanlığı da yapan Sayın Sümer Bucak tarafından tanınan bir isim. Eşi Korkuteli Çukurca köyünden. İyi Parti adayı da Korkuteli Çukurca köyünden yeğenimiz Sayın İrfan Yılmaz. CHP adayı Sayın Mesut Kocagöz. Tüm adaylara başarılar diliyorum.

Antalya Kepez'de çok güzel bir seçim olacak.

Burdur Ak Partide İlçelerde genelde hali hazırdaki belediye başkanları tekrar aday gösterilmiş.

Hayırlı olsun. 

Sosyal medyadan gerek Cumartesi günü Burdur'da ki aday tanıtım toplantısını gerekse pazar günü Bucak'ta ki aday tanıtım toplantısını canlı izledim. Konuşma yapan Sayın Milletvekilleri adaylık sürecinin geç açıklanması sebebiyle özeleştiri yaptılar. Ancak salonda bulunan hazirundaki heyecan bu durumu biraz telafi etti.

Bucak adayı Sayın Emrullah Ünal oldu. Sayın Emrullah Ünal beş yıllık hizmetlerinden sonra vatandaşlarımız tarafından karnesi görecek. CHP ve MHP adayları yaklaşık bir aydır sahadalar. Yapmak istedikleri projeleri halkımıza anlatıyorlar. Ak Parti açısından adaylık konusunda bir aylık gecikme olsa da Sayın Ünal hali hazırda başkan olduğundan zaten dolayısıyla sahada diyebiliriz. 

Ancak yine de bu gecikmeyi telafi etmek amacıyla, Bucakta ki tanıtım toplantısında Milletvekili Sayın Mustafa Oğuz konuşmasında daha önceki yıllarda yerel seçimlerde SKM başkanlığı yaptığını ve ivedilikle oluşturulacak bu birimde faydalı olmak amacıyla yardımcı olacağını ifade etti. 

Bence güzel bir yaklaşım. 

Kocaaliler belediye başkanı İlyas Delen oldu. Genç bir arkadaşımız. Heyecanlı ve istekli. Hayırlı olsun. 

Diğer beldemiz olan ve benim de doğup büyüdüğüm ve 15 yıl belediye başkanlığı yaptığım Kızılkaya konusunda eleştirilerimi ve yorumlarımı, yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek için şimdilik yapmayacağım. Yaklaşık 23 yıldır hizmet siyasetinin içinde aktif olan koskoca kurumsal bir parti olan AK Partiye saygımızdan dolayı susacağız.

Ancak bu süreçte yapılacak olan yorumları ve gelişmeleri yakından takip edeceğim. 

Gerekirse yaşanan olayları tüm gerçekliğiyle anlatırım. 

Ama zaman gelince.

Zaman herşeyin ilacıdır.