Kızılkayamızın köklü ailelerinden olan sevdiğimiz, saydığımız değerli büyüğümüz, teyzemiz, halamız Gülsüm MOTOR vefat etti. 

Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun. 

Sevenlerinin, yakınlarının, akrabalarının ve Kızılkaya'lı hemşerlerimizin başı sağolsun. Sabırlar dilerim.

Gülsüm teyzemiz sessiz, sakin ve çok naif bir insandı. Yüzü hep gülerdi. Çocukluğum onların mahallesinde geçti diyebiliriz. Bizi çok sever, korur ve kollardı. Eli açıktı, yedirmesini severdi. Dün gibi hatırlarım, bizi kuzucuklarım diye severdi. Vefat ettiği haberini duyunca çok üzüldüm. 

Gülsüm teyzemiz de vefat eden diğer o güzel insanlar gibi bu dünyadan göçüp gitti.

Mekanı Cennet olsun. 

Çocukluğumda gerek konuşurken gerek ticaret yaparken gıptayla izlediğim, Gülsüm teyzemizin eşi rahmetli Şaban Motor'dan da bahsetmeden geçemeyeceğim;

Rahmetli Şaban Motor amcamız, sadece Kızılkaya'da değil tüm bölgemizde sevilen sayılan, şahsına münhasır çok özel bir kişilikti. Uzun süre buğday arpa tüccarlığı yapmıştı. Çok sağlam ve güvenilir bir ticari anlayışı, şahsına özel bir diksiyonu ve çok güzel bir konuşma üslubu vardı. Bu sebeple bölgemizde çok sevilirdi. 

Kızılkaya, Ürkütlü, Ambahan, Yüreğil, Keçili,  Kestel, Uğurlu, Gündoğdu, Karapınar ve Bucak bölgemizde ticari ilişkileri ve şahsına özel kişiliği, güvenilirliği ve sempatisiyle çok önemli dostlar kazanmıştı. Ayrıca, ticari bağlantıları nedeniyle Antalya, Burdur, Dinar ve İzmir'de çok önemli dostlukları vardı. Bir dönem Kızılkaya beldemizde beyaz eşya üzerine esnaflıkta yapan Şaban amcamızın o güzel anılarını bazen arkadaşlarımızla hala yad ederiz.

Mekanı Cennet olsun. 

Eşi Gülsüm teyzemizle Cennette kavuşurlar inşallah.

Çok üzgünüz çok...