Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu'nun başrollerini paylaştığı Dönence'nin 13 Eylül tarihli son bölümünde, Emir'e olan aşkını anlatan Ceren, Gece ve Emir'in İstanbul'a okumaya gideceğini öğrenince sinirlendi. Özgür ve Gece'nin sahilde buluşması romantik anlara neden olurken Gece'nin kararı dikkat çekti.

Emir'e olan aşkını itiraf eden Ceren, Emir'den bir cevap alamadı. Emir'in Gece'ye olan ilgisini fark eden Ceren, öfkelenmeye başladı. Gece ve Emir'in İstanbul'a okumaya gideceğini öğrenen Ceren, Emir'i kaybetme korkusuyla iyice sinirlendi.

Dönence 10. bölümde yaşananlar
Cem ve Verda, Gülce'nin sosyal hizmetler tarafından alınabileceği haberini duyunca yıkılırlar. Kızının yanından ayrılamayacaklarını düşünen çift, Nurdan Hanım'dan gelecek haberi korku ve heyecanla beklemektedir. Gülce'nin yeni bir okula yazılması gerektiği haberini alan Cem ve Verda, bir nebze rahatlar. Ancak kızının yeni okula uyum sürecinin nasıl geçeceğinden endişe duymaktadırlar.

Gülce, yeni okuluna ilk günlerinde kendini yalnız ve dışlanmış hisseder. Arkadaş edinmekte ve derslere odaklanmakta zorlanır. Ancak ailesi ve Nurdan Hanım'ın desteğiyle, yavaş yavaş yeni hayatına alışmaya başlar. Gülce'nin okulda en yakın arkadaşı olan Zeynep, ona destek olur. Gülce ve Zeynep birlikte yeni bir hayat kurmaya çalışırlar. Gülce, Zeynep'in sayesinde hayata yeniden bağlanır ve özgüvenini kazanmaya başlar.

Öte yandan, kendisine çarpanın Miro olduğunu hatırlayan Ceren, onunla yüzleşir. Miro, Ceren'e aşık olduğunu söyleyerek kendini aklamaya çalışır. Ancak Ceren, Miro'yu asla affetmez ve ondan uzak durmaya karar verir. Gülce ve Ceren, hayatlarının zor dönemlerinden geçerken, birbirlerine destek olurlar. Arkadaşlıklarının güçlenmesiyle, hayata daha umutla bakmaya başlarlar.

Editör: Evrim Tuna Şahin