İşte Dilek Taşı dizisinin yeni bölümde yaşananlar...

Figen'in fedakarlığını öğrenen Mustafa, parayı geri almak için büyük bir çaba harcadı ve sonunda başarılı oldu. Mustafa, parayı Ömer'e dokunmadan iade etti. Ömer, bu olayları doğrudan Mustafa'dan dinlemek istedi ve ona açık bir şekilde uzlaşma teklif etti.

DİLEK TAŞI

Köşke gelen Kenan, Mustafa ile Figen'i müştemilatta bir arada gördü. Figen, Mustafa'yı Kenan'a babasının arkadaşının oğlu Yılmaz olarak tanıttı. Kenan'ın Figen ile evleneceğini öğrenen Sevda, yeni bir planı devreye soktu. Sevda, ikiliyi önce gelinlik ve damatlık alışverişi yapmaya götürdü.dilek taşı 1

Cemre'den kurtulma kararı alan Rüçhan, onu çocuk esirgeme kurumuna geri götürdü. Yetkililer, bu durumu hemen Macide'ye bildirdiler. Panikle evden ayrılan Macide, yurda ulaştığında beklenmedik bir durumla karşılaştı. Cemre'ye yardım etmeye karar veren Ömer, onu sahte kimlikle Rona Köşkü'nde işe aldı.

dilek taşı 2

Ünlenmek isteyen Ebru, çekimler için ajansa gitti, ancak Aras'ın aklındaki planlardan habersizdi. Akşam yemeğine çağırmak için Sevda'nın odasına giden Figen, onu kendi gelinliğiyle görünce büyük bir şok yaşadı. Sevda'ya inandığı için kendisine kızan Figen, odadan ayrıldı. Üzerinde gelinlikle bahçenin en karanlık köşesine giden Sevda, Kenan'a yıllardır yaşadığı kıskançlığını itiraf etti.

dilek taşı 3

Rüçhan'ın Cemre'yi gizlice yetimhaneye götürmesi, yeni sorunları beraberinde getirdi. Daha önce Rona Köşkü'nü ziyaret eden bir yetkili, artık Cemre'nin eve dönmesinin imkansız olduğunu söyledi.

Kızının yetimhaneye geri bırakıldığını öğrenen Mustafa, çılgına döndü ve Figen'i de yanına alarak kızını yurttan aldı. Mustafa, Figen ve Cemre, geceyi Yılmaz Ailesi'nin eski evinde geçirdi.

Editör: Evrim Tuna Şahin