Kara para aklama iddiasıyla gündemde olan Dilan Polat ve eşi Engin Polat, bu sabah saatlerinde İstanbul'da gözaltına alındı. Polat çiftinin gözaltına alınmasından saatler önce Dilan Polat, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Polat, paylaşımında oğluna sarılıp ağladığı bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafın altına ise "Vedalar ancak güzel yürekleri acıtır" isimli şarkının sözlerini yazdı.

Polat'ın bu paylaşımı, gözaltına alınmasıyla birlikte sosyal medyada gündem oldu. Bazı kullanıcılar, Polat'ın paylaşımını "gelecekte yaşanacaklardan haberdar olduğu" şeklinde yorumlarken, bazıları ise "sadece bir şarkı sözü" diyerek yorum yaptı.

dilan polat-1

Polat çifti ve avukatları da gözaltına alındı

Polat çiftinin yanı sıra, Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu ve avukatları Ahmet Gün de gözaltına alındı. Emniyet'e getirilen Polat çiftinin ellerinin kelepçeli olduğu görülürken, basın mensuplarının sorularını ise yanıtsız bıraktılar.

engin polat-3

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Polat çifti ve diğer şüphelilerin, kara para aklama suçunu işlediklerine dair kuvvetli suç şüphesi oluştuğu gerekçesiyle gözaltına alındığı öğrenildi.

Polat çifti, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Polat çifti hakkındaki soruşturma sürüyor.

Editör: Evrim Tuna Şahin