Denizbank, memur ve öğretmenlere özel düşük faizli kredi kampanyası ile müşterilerine çeşitli kredi imkanları sunuyor. Bu kampanya, müşterilere esnek geri ödeme seçenekleri sunarak nakit sıkıntısı yaşayanlara yardımcı olmayı amaçlıyor.

Kamu çalışanlarına yönelik bu kampanya düşük faiz oranları içermektedir ve aynı zamanda memur ve öğretmenlere özel avantajlı hizmetler sunmaktadır. Kampanya kapsamında, bireysel emeklilik sigortası gibi farklı faydalar da bulunmaktadır. Detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Kampanya, düşük faiz oranları ve esnek geri ödeme seçenekleri sunuyor.

denizbank

Başvuru nasıl yapılacak?

Başvurular, "İnternet Bankacılığı" veya "MobilDeniz" uygulaması aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde yapılabilmektedir. Kamu çalışanları, kendilerine en yakın Denizbank şubesine başvuru yaparak kampanyadan faydalanabilirler.

denizbank

İhtiyaç kredisi detayları

Kampanya kapsamında, memur ve öğretmenlere özel olarak tasarlanmış olan bireysel ihtiyaç kredisi sunulmaktadır. Bu kredi ile 50 bin TL'ye kadar kredi limiti ve 36 aya varan taksit seçenekleri mevcuttur.

Denizbank'ın düşük faizli kredi kampanyasından faydalanmak isteyen kamu çalışanları, bankanın resmi web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden kampanya hakkında daha fazla bilgi edinebilirler.

Editör: Evrim Tuna Şahin