Demokrat Parti Burdur İl Başkanı İbrahim Dinçer, Demokrat parti Burdur merkez ilçe başkanı Süleyman Seçer, Demokrat Parti Bucak İlçe Başkanı Fatma Savlı, Demokrat Parti Çeltikçi ilçe temsilcisi ve tüm yönetim kurulu üyeleri ile birlikte CHP Burdur il başkanlığı seçimlerine katılık sağladılar.

Ancak Kongrede yaşanılan bir takım olaylardan dolayı Demokrat Parti Burdur Merkez ilçe başkanı Süleyman Seçer, Demokrat Partisine saygısızlık yapıldığını, görmezden gelindiğini, hiçe saydıklarını belirtti. Başkan Seçer bu yapılan artık son olduğu, yerel seçimleri işaret ederek bakalım ne yapacaklar diyerek sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

İşte başkan Süleyman Seçer’in açıklaması;


Demokrat parti il merkez ilçe Bucak ve Çeltikçi teşkilatları olarak Chp il başkanlığı nin kongresine davet edilmemiz sebebi ile cumartesi günü tatilinden fedakarlık edip işinden dükkanını kapatıp fedarkarlık edip nezaket olsun diye katıldık.

Ne yazık ki her zaman olduğu gibi görmezden gelinerek oda başkanlarının ve ve yerel secime ayrı gireceğiz deyip ittifakı bozan bedavadan 20 25 vekili sahibi olan partilerin ismi sayılıyor da genel başkanınızın cumhurbaşkanı adaylığı süresince hep yaninda dik duran sayın genel başkanımız Gültekin Uysal ve ordu milletvekilimiz Cemal Enginyurt sesi kısalasıya kadar nefes tükettiği hep savunduğu mensubu olduğu milleti için yıllarca hizmet eden sayın SÜLEYMAN Demirelin de kurucusu olduğu Demokrat partinin Niye adını saymıyorsunuz kardeşim ayıptır ayıp.

Çelengimizle çiçeğimizle il ilçe başkanlarımızla geleceğiz bizi yok sayacaksınız ha! yerel seçimlerde de adınızı saydığını partilerle çalışın kazanın bakalım Kazanabiliyor musunuz her iki adayı da kutlar başarılar dilerim bence bir özür borcunuz olmalı diye düşünüyorum !!

 şeklinde paylaşımda bulundu.

chp burdur kongre