AK Parti Çeltikçi'de Hasan Altay bugün Ak Parti Burdur İl başkanlığında kalabalık bir katılım ile Belediye Başkan Aday adaylığına başvurusunu yaptı.

Yapılan başvurunun ardından basın açıklamasında bulunan Başkan Adayı Adayı Hasan Altay

Öncelikle beni yalnız bırakmayan tüm aileme sevenlerime teşekkür ediyorum. Aday adaylığı başvurumuzu hayırlısıyla yaptık. Her şey güzel Çeltikçimiz için. İnaşallah önümüzdeki süreçte aday göster isem, bir çok projeler ile Çeltikçi ilçemize çok güzel işler yapacağız.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde elimizden geldiğince hizmet edeceğiz. Bizler hizmet için geliyoruz. Çeltikçi ilçemiz için bir çok projelerimiz var. Bunların hepsini de gerçekleştireceğiz. Ben her zaman sizler için çalışacağım.

Çeltikçi ilçemiz ve siz sevgili hemşeherilerimiz için gece gündüz demeden çalışacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah. Çeltikçi ilçemize hizmet için aday adayı oldum. Rabbim bu yolda bizleri muzaffer eylesin inşallah. Tekrardan katılan herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun inşallah

şeklinde açıklama yaptı.

Yapılan açıklamanın ardından Belediye Başkanı Aday Adayı Hasan Altay sevenleri ile birlikte yoğun bir katılımla Ak Parti İl başkanlığı önünde hatıra fotoğrafı verdi.

hasan altay

çeltikçi adayı hasan altay

çeltikçi hasan altay

hasan altay

Çeltikçi Adayı Hasan Altay