Yakalanan şahıs, 3 farklı suçtan aranması bulunduğu için tutuklandı.

Emniyetten yapılan açıklamaya göre, 21 Kasım 2023 tarihinde Emek Mahallesi 22034 Sokak'ta ve Üçdibek Mahallesi Ulu Cami Meydanı'nda meydana gelen silahlı saldırı olaylarında, bina içerisinde ve ikamet camında hasar meydana geldi.

Yapılan çalışmalar sonucunda, saldırıların failinin K.A. isimli şahıs olduğu tespit edildi. Şahsın, aynı zamanda 3 farklı suçtan (Birden Fazla Kişiyle Silahla Tehdit, Basit Yaralama ve Hakaret) aranması bulunduğu için firari olduğu belirlendi.

Burdur'da silahlı saldırıya karışan kişi yakalandı

Teknik ve fiziki takibin ardından K.A., saklandığı yerde yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın üzerinde yapılan aramada, 18,34 gram metamfetamin ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

K.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberde yer alan bilgilere göre, Burdur'da iki ayrı silahlı saldırı olayı meydana geldi. Olayların failinin K.A. isimli şahıs olduğu tespit edildi. Şahıs, aynı zamanda 3 farklı suçtan aranması bulunduğu için firari olduğu belirlendi. Teknik ve fiziki takibin ardından K.A., saklandığı yerde yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın üzerinde yapılan aramada, 18,34 gram metamfetamin ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. K.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: BURDUR VALİLİK - BASIN BÜLTENİ