Karayolları Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ile Trafik Güvenliği Eylem Planında İncinebilir Yol Kullanıcısı olarak belirtilen çocuklara yönelik trafik eğitimi verildi. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından Renkli Hayaller Anaokulunda öğrenim gören 25 öğrenciye Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü personeli ile müşterek olarak trafik kuralları hakkında farkındalık ve bilgilendirme çalışması yapıldı.

Çalışma kapsamında öğrencilere, dışarıda oyun oynama alanlarında, sokaklarda ve caddelerde karşıdan karşıya geçerken dikkat etmeleri gereken trafik kuralları anlatıldı. Ayrıca öğrencilere sticker ve düdük hediye edildi. Ağlasun İlçe Emniyet Amirliği Trafik Denetleme Büro Amirliği tarafından ise Ağlasun Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda öğrenim gören 32 öğrenciye trafik kuralları hakkında farkındalık ve bilgilendirme çalışması yapıldı.

Çalışma kapsamında öğrencilere, dışarıda oyun oynama alanlarında, sokaklarda ve caddelerde karşıdan karşıya geçerken dikkat etmeleri gereken trafik kuralları anlatıldı. Ayrıca öğrencilere kalem ve not defteri hediye edildi.

burdurda öğrencilere trafik eğitimi

Editör: Evrim Tuna Şahin