Meteoroloji’nin Burdur için hazırladığı yeni hava tahmin raporuna göre hafta genelinde güneşin yüzünü göstereceği ve sıcaklıkla ilgili uyarı geldi. İşte detaylar…

Haftanın ilk iş gününe 5 derecelik sıcaklıkla başlayan Burdur genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı. Parçalı bulutlu hava gün boyu sürerken sıcaklık en yüksek 12 derece olması bekleniyor.  

SICAKLIK YENİ HAFTADA YÜKSELİŞTE

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Burdur genelinde hafta genelinde sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Haftanın ikinci iş gününde (YARIN) sabah saatlerinde termometreler 2 derece olarak ölçülürken gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 13 derece seviyelerinde ölçülecek.

Haftanın üçüncü iş gününde (ÇARŞAMBA) termometreler sabah saatlerinde sıcaklık 2 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 14 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Haftanın dördüncü iş gününde (PERŞEMBE) sıcaklık sabah saatlerinde 1 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde çok bulutlu ve sağanak yağışlı gökyüzüyle birlikte termometreler 16 derece seviyelerinde ölçülecek.

Haftanın son iş gününde ise (CUMA) sıcaklık sabah saatlerinde 3 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 16 derece seviyelerinde seyrediyor.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ