Burdur'un sevilen öğretmenlerinden Orhan Altın, 41 yıldız süren öğretmenlik kariyerine veda etti. Suna Uzal Ortaokulu'nda görev yapan Altın, emeklilik gününde öğrenci ve meslektaşları tarafından alkışlarla uğurlandı. Okul Müdürü Raşit Koç'un elinden çiçek alan Altın, 1997 yılından beri hizmet verdiği okuldan duygu dolu bir vedayla ayrıldı.

Orhan Altın, öğretmenlik kariyerine 1982 yılında İstanbul Maçka Teknik Lisesi'nde başladı. Ardından 1986'da Yazıköy Orta Okulu'na müdür olarak atandı ve 1997 yılında Suna Uzal Ortaokulu'na Sosyal Bilgiler Baş Öğretmeni olarak görev aldı. 41 yıl boyunca öğrencilere bilgi ve sevgiyle dolu bir eğitim veren Altın, emeklilik gününde duygu dolu anlar yaşadı.

burdur 41 yıllık öğretmen

Okul Müdürü Raşit Koç, yaptığı konuşmada Orhan Altın'ın örnek ve üstün çalışmalarını vurgulayarak, "Orhan öğretmenimiz bu kutsal görevini en güzel şekilde tamamladı. Uzun yıllar boyunca okulumuza verdiği vefalı hizmetler için teşekkür ediyor, emeklilik hayatında sağlık, sıhhat ve huzur diliyorum" dedi.

Evli ve 2 çocuk babası olan Orhan Altın, Isparta doğumlu olup eğitim hayatını tamamıyla bu şehirde geçirdi. Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde lisans eğitimini tamamlayan Altın, öğretmenlik kariyerindeki başarılarıyla Türkiye Tenis Federasyonu Burdur İl Temsilciliği görevini de üstlendi. Burdur'un sevilen öğretmeni Orhan Altın, emeklilik gününde aldığı alkışlarla meslek hayatına noktayı koydu.