Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Künye İletişim

Paylaş

Burdur’da 30 Eylül’de İki Köyde Elektrik Kesintisi Yaşanacak

Burdur'un bazı köylerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Meryem Senem Kanık Meryem Senem Kanık EDİTÖR Giriş: 29.09.2025 - 10:00
Burdur’da 30 Eylül’de İki Köyde Elektrik Kesintisi Yaşanacak

Burdur’da elektrik dağıtım şirketi tarafından yapılan açıklamaya göre, 30 Eylül 2025 Salı günü Kapaklı Köyü bölgelerinde yatırım çalışmaları kapsamında planlı elektrik kesintisi gerçekleştirilecek.
Kesinti saat 09.30’da başlayacak ve 16.30’a kadar devam edecek. Çalışmalar süresince elektrik verilemeyecek.

Aynı gün bir diğer kesinti ise Beşkavak Köyü bölgelerinde yaşanacak. Elektrik hatlarında yapılacak bakım çalışması nedeniyle bölgede 10.00 – 17.00 saatleri arasında enerji kesintisi uygulanacak.

Yetkililer, kesintiler sırasında vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için gerekli tedbirleri almaları konusunda uyarıda bulundu. Elektrikli cihazların zarar görmemesi için prizden çıkarılması tavsiye edildi.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !