Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Künye İletişim

Paylaş

CHP Bucak’ta Yeni Dönem: Parti Kapıları Artık Akşam da Açık!

CHP Bucak İlçe Başkanı Av. Ahmet Sedat Oktay, partililere yaptığı açıklamada Cumhuriyet Halk Partisi Bucak İlçe Başkanlığı’nın artık akşam saatlerinde de açık olacağını duyurdu.

Meryem Senem Kanık Meryem Senem Kanık EDİTÖR Giriş: 12.11.2025 - 17:42
CHP Bucak’ta Yeni Dönem: Parti Kapıları Artık Akşam da Açık!

Oktay açıklamasında, “Kıymetli partililerimiz; Cumhuriyet Halk Partisi Bucak İlçe Başkanlığımız, iktidar partisi olma hedefine uygun olarak yalnız gündüzleri değil, emekçilerimizi, öğrencilerimizi, mesai sahibi yurttaşlarımızı düşünerek akşam saatlerinde de açık olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Yeni uygulama kapsamında nöbetçi ilçe yöneticileri, Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cuma akşamları 19.00-22.30 saatleri arasında partide ev sahipliği yapacak. Ayrıca, çarşamba günleri yapılan haftalık toplantılar olmadığı zamanlarda da parti binası açık olacak.

CHP İlçe Başkanı Oktay, açıklamasını “Bu davet bizim” sözleriyle tamamladı.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !