Saat 21.00'de Şeker Meydanı'nda, sanatçı Deha Bilimlier unutulmaz bir konser verdi, coşkuyu doruğa çıkardı. Burdur'daki gençlerin büyük ilgi gösterdiği konserde, Deha Bilimlier, şarkılarıyla katılımcıları eğlendirdi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, sanatçı Deha Bilimlier'e çiçek ve hediyeler takdim etti.

Başkan Ercengiz, konserde yaptığı konuşmada,

"19 Mayıs 1919... Bu milletin vatan topraklarına dönmesi için atılan en büyük adımdı. Minnettarız ve çok şey borçluyuz. Bandırma vapuru ile başlayan bu macera sonsuza kadar sürecek. Büyük Önder Atatürk, 'Bütün ümidim gençliktedir' demiştir. Bu nedenle geleceğimizin teminatı olan gençlerimize büyük görev düşmektedir. Gençliğinizi değerli bilin, sizi seviyoruz. Her birinize içtenlikle bayramınızı kutlarım. Bu ülke sizin emanetinizdir. Ülkemizin ve gençliğinizin değerini, Mustafa Kemal Atatürk'ün büyük mirasını unutmayın," dedi.

Konuşmaların ardından Deha Bilimlier, şarkılarını sürdürdü ve meydandaki kalabalığı eğlendirdi. Vatandaşlar, sanatçıya katılarak keyifli bir zaman geçirdiler.