Törene Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Kaymakamı Bayram Gale ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal bir açılış konuşması yaptı.

Bucak Belediyesi olarak 2019 yılında çıktığımız hizmet kervanımıza ve sosyal belediyecilik alanında yaptığımız hizmetlerimize bugün yeni bir halka daha ekliyoruz inşallah. Sizler de biliyorsunuz ki belediyeler sadece alt yapı ve üst yapı hizmetleriyle değil aynı bu şekilde burada gördüğümüz gibi vatandaşına daha ucuz daha kaliteli ve dinlenme mekânları oluşturmak da görevleri arasında. Bugünkü durumuna getirebilmek için biz de elimizi taşın altına koyarak hazinemizde yerini kiralayarak siz değerli hemşerilerimizin kullanımına açmış olduk. Merkezi bir konumda, hem resmi kurumların bu alanda olması hem dışardan gelen misafirlerimiz hem de kendi vatandaşlarımız için oldukça güzel bir tesis yaptığımıza inanıyoruz.”

Photo 5942780230265585188 Y

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Aile Çay Bahçesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, tesisin özelliklerini ve fiyatlarını anlattı.

“Görmüş olduğunuz kapalı kış salonu açık alan hemen arkamızda yine çocuklarımız için çocuk bahçemiz faaliyette. Şu anda ve işletmek için bundan sonraki süreçte desteğe devam edeceğiz. Çay bahçemizde halkımız ucuz ve kaliteli hizmeti bir arada görecek. Vatandaşlarımızın merak ettiği bir konu daha var. Fiyatlar biraz normalin altında gibi görüyorlar biraz öncede ifade ettim. Belediyeler vatandaşına ucuz hizmet yapmakla görevli seçimden sonra arttırırlar mı? Sorusu var biz maliyet hesabı yaparak maliyet fiyatına buradaki ücretlendirmemiz bundan sonraki süreçte de öyle olacak inşallah Bucağımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum.”

Photo 5942780230265585195 Y

Konuşmaların ardından Bucak Aile Çay Bahçesi'nin kurdelesi kesildi ve vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kaynak: Haber Merkezi