Bucak Alaattin mahallesinde ikamet eden Mesut Akçay tüm sevenlerine ve mahalle sakinlerine Muhtar adaylığını resmen açıkladı.
Mahalle sakinlerine seslenen Mesut Akçay " Hizmete önem verdiği, Eşit ve adaletli bir muhtar olacağını daha güzel bir Alaattin mahallesi için çalışacağını ve en önemlisi de siz değerli mahalle halkı için gecesini gündüzüne katacağını belirtti.
 

İşte Muhtar adayı Mesut Akçay'ın açıklaması;

Değerli Alaattin Mahallesi sakinleri, kıymetli büyüklerim, değerli dostlarım, arkadaşlarım, kardeşlerim mahallemize ve siz kıymetli mahalle sakinlerimize hizmet edebilmek için 2024 yılı 31 Mart mahalli seçimlerinde Muhtar Adaylığımı açıklıyorum. Muhtarlık sürecimizde yapılan bütün hizmetlerin adil ve şeffaf olacağını sizlere temin ederim. Bu süreçte sayın azalarımızla birlikte uyum içinde ve ivedilikle tüm sorunlarınızı çözüme ulaştıracak ve çözüm için tüm resmi kurumlarla birebir iletişimde olunacaktır. Her bir vatandaşımıza eşit davranılacaktır. Birlik beraberlik içinde olunacaktır.

Yaşı büyüklerimize evde temizlik ve bakim hizmetleri konusunda destek olacağız. Mahallemizin gençlerine ve sporseverlere hep birlikte canlı maç izleme olanağı sunacağız.

Mahallemizi örnek mahalle kategorisinde zirveye taşıyacağız. Huzurlu, güvenilir, kaliteli, ailecek gidilebilecek, günün her saatinde gitmek isteyeceğiniz yasam alanları oluşturacağız ve mahallemizi kalkındıracağız.

Yeni evlenecek çiftlerimize ve tüm mahalle sakinlerimize düğünleri ve yapacak oldukları tüm organizasyonlar konusunda yer temini için destek olacağız.

Mahallemize bağlı olan fakat mahallemize bağlı değil gibi hor görülen Sazak mevkii ve diğer tüm Alaattin Mahallesini temsil eden cadde ve sokakların canlandırılması için çalışmalar sağlayacağız.

Geniş bir vizyonla, genç ve dinamik yönetim ile çıktığımız bu yolda herkesin abisi kardeşi ve ailesinden biri olmayı hedefliyoruz.

7/24 sizlere hizmet etmek için Alaattin Mahallesi sakinlerinin oylarına talibim.

Mahalle sakinlerinin takdirini kazanıp seçilmesi halinde; onlarla istişareler yapıp, belediyeyle etkin iş birliğini gözeterek görev yapacağını ve “ben” değil “BİZ” olma prensibi ile yola çıktım. 

Muhtarlık ek isimiz olmayacak, tek isimiz olacak !

Saygılarımla Muhtar Adayı Mesut Akçay 0552 248 02 48" şeklinde açıklama yaparak tüm Alaattin mahallesi sakinlerinden destek istediğini belirtti.

Photo 6033107562913710192 Y

Editör: Ömer Özdoğan