Boya,yalıtım ve mantolama konusunda alanının en kaliteli firması olan ve Türkiye çapında bilinirliği en yüksek markalardan biri olan Filli Boya sadece ÖĞE YAPI & FİLLİ BOYA bünyesinde sizerle.

En Güzel Boya Filli Boya

Filli Boya çeşitleri dökülme ve kabarmaya karşı dirençlidir. İç cephe tavan boyaları işçilik ve zamandan tasarruf etmenizi sağlayan yüksek kapatıcılık, kolay uygulama ve hızlı kuruma özelliklerine sahiptir. Yüksek kapatıcılık, silinebilirlik, hızlı uygulama avantajının yanı sıra nefes alabilen yapıdadır.Nem oluşumlu yüzeyler için geliştirilen ürünler yüzeyde bakteri oluşumunu engeller. Filli Boya, inci görünümü ya da altın varak parıltısı bulunan dekoratif boyaları ile dekorasyona farklı bir hava katabilirsiniz.

reklam13

Dış cephe boyaları, yapıların dış yüzeylerini hem koruma altına alan hem de şık bir görünüm kazandıran, farklı özelliklere sahip boyama, örtme ve kaplama malzemeleridir. Su bazlı, sentetik, kumlu formülasyon özellikleriyle içeriği, dokusu, rengi, işlevselliği farklılık gösteren ürünler, binaların dış cephelerinin renklendirilmesi ve korunması için özel olarak tasarlanır.

reklam14

NE VARSA FİLLİ BOYA'DA

Filli Boya Bucak bayisi olarak hizmet vermeye başlayan Öğe Yapı Çelik Kapı Market, kaliteli boya ürünlerini Bucak halkı ile buluşturuyor.

İç Cephe Boyaları, Dış Cephe Boyaları, Macun ve Astarlar Yapı Kimyasalları, Tavan Boyaları Ev Bakım ve Hobi Boyaları, Momento Silan, Momento Max, Yağlı Boya çeşitleri, Panel Kapı Boyası, Aqualux Momento, Max Cleanix, Momento Tek Sentomaxx Sentetik Boya, Sentomaxx İpeksi Mat Momento Life boya, Momento max, exxen mat, agusto silan, momento plastix, fawori slikonlu, mat iç, fawri slikonlu dış, fawori tavan extra, tempo plastik, tempo slikonlu dış, fawori slikonlu astar, Filli Betakril tavan boyası, fawori plastik boya çeşitleri, İç cephe boyaları, iç cephe macun ve astarlar ve benzeri avinizin tüm boya ihtiyaçları sadece Filli Boya'da.

Biz uğramdan evinizi boyatmayın, çünkü biz " EVİNİZE, EVİMİZ GİBİ BAKIYORUZ "

İLETİŞİM:  EMRE ÖĞE 0 (545) 337 04 04 -  HÜSEYİN ÇATAL 0(546) 726 31 69

Adres: Yeni Mah. Muhittin Talha Çalışkan Cad. No:33 BUCAK/BURDUR

reklam19reklam18reklam17reklam16reklam15reklam12reklam11

Editör: Evrim Tuna Şahin