Bucak Fatih mahllesinin sevilen isimlerinden biri olan Gülayşe Çiçek muhtar adaylığını açıkladı.

Gülayşe Çiçek mahalle halkından gelen talep üzerine Fatih mahallesinden muhtar adayı olduğunu duyurdu.

GÜLAYŞE ÇİÇEK KİMDİR ?

" 1961 Burdur Karamanlı doğum. Ticaret Lisesi mezunuyum ve ev hanımıyım. 18 yıldır ailemle birlikte Bucak Fatih Mahallesi'nde yaşıyorum. Evli ve iki çocuk annesiyim" dedi.

Herşey Mahallem İçin

2024 yılı yerel seçimler de Bucak Fatih mahallesinden muhtar adayı olan Gülayşe Çiçek " Siz değerli mahalle halkım için çalışacağım. Mahallemizi çok daha güzel ve yaşanılabilir bir hale getirmek istiyorum. Mahallemizde bir çok yapacağımız projelerimiz var. Sizlerin de desteği ile hep birlikte başaracağız. 2024 yerel seçimlerinde Bucak Fatih Mahallesi Muhtar adayı olarak karşımıza çıkıyorum. Mahallem için ihtiyaçlarına yönelik bir dizi projeyi hayata geçirmeyi planlıyorum.

Mahalle sakinlerinin destekleriyle birlikte, bu projeleri başarıyla tamamlamayı hedefliyorum. Adaylık sürecinde, mahalle halkının katılımını ve görüşlerini ön planda tutarak, birlikte hareket ederek mahallenin gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyorum. Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek projelerini paylaşacak ve onların talep ve önerilerini dinleyerek, mahallede ortak bir vizyon oluşturmayı hedefliyorum" dedi.

Mavi Fotoğraflı Seçim Oy Ver Instagram Gönderisi (1)Mavi Fotoğraflı Seçim Oy Ver Instagram Gönderisi (2)

Editör: Ömer Özdoğan