Burdur'un Bucak ilçesinde, bugün Süleyman Demirel Bulvarı'nda yaşanan olay, halkın tepkisine yol açtı. Polis ekiplerinden kaçan genç motosiklet sürücüsünü yakalamak için yapılan kovalamaca sırasında gerilim dolu anlar yaşandı.

Polis ekipleri, kaçan motosikletli genci durdurmak için motosikletin önünü araçla keserek genci durdurmayı başardı. Motosikletten düşerek yere savrulan genç, polis ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanma esnasında gencin bağırması üzerine olay yerine birçok vatandaş toplandı.

Vatandaşların Tepkisi

Olayı gören vatandaşlar, polisin müdahalesine tepki gösterdi. Vatandaşlar arasında, "Bu çocuk terörist mi?" şeklinde tepkiler yükseldi. Gencin emniyet müdürlüğüne götürülmesinin ardından vatandaştan gelen tepkiler dinmek bilmedi. Polis ekipleri ile vatandaşlar arasında çıkan gerginlik büyüdü ve vatandaşlar arasında da tartışmalar başladı.

Yetkililer Olay Yerinde

Gerginliğin artması üzerine olay yerine Bucak Emniyet Müdürü ve Bucak Kaymakamı Bayram Gale intikal etti. Uzun süren tartışmaların ardından olay yerine gelen diğer polis ekiplerinin de yardımıyla kalabalık dağıtıldı.

Whatsapp Image 2024 05 29 At 14.21.58

Whatsapp Image 2024 05 29 At 14.19.18 (1)

Kaynak: Evrim Tuna Şahin