Emekli öğretmen AbdurrahmanTaş, geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirmiş ve tedavi sürecine devam ediyordu. Ancak, bugün öğle saatlerinde fenalaşarak hayatını kaybetti.

Eğitim camiasının tanınmış isimlerinden olan Abdurrahman Taş, Bucak'ta eğitime önemli katkılarda bulundu. Öğrencilerine ve meslektaşlarına olan sevgisi ve ilgisiyle tanınan Taş, ilçede büyük bir üzüntü yarattı.

Taş'ın Vefatı İlçede Büyük Üzüntü Yarattı

Taş'ın vefatı, Burdur Milletvekeli Mustafa Oğuz'u da derinden üzdü. Vekil Oğuz; "Ortaokul ve Lise okuduğum dönemde Bucak Anadolu Lisesinde Okul Müdürlüğümüzü yapan, ilçemiz eğitim camiasının neferlerinden Abdurrahman Taş hocamızın vefat haberini öğrendim.Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.Ailesine ve sevenlerine de sabırlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Konak Mahallesinde, merhum Mehmet Taş oğlu, Eski Anadolu Lisesi Müdürü, Emekli öğretmen *Abdurrahman Taş(70)* vefat etmiştir. Cenaze namazı saat 17'de Çavuşlar Mezarlığında kılınıp defnedilecektir. Oğlu Ertuğrul Taş 05428059999 Taziye evi: Konak Mahallesi Kültür merkezi batısı.