Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Sokak ortasında defalarca bıçaklanarak öldürülen yaşlı adamın cenazesi...
Sokak ortasında defalarca bıçaklanarak ö...
13:13TİF Diyanet Burdur İzcileri Bucak’ta Kısa Süreli Kamp Düzenledi
TİF Diyanet Burdur İzcileri Bucak’ta Kıs...
11:58Pide Salonundaki Mezarlık Detayı: Müşteriler Yemekten Sonra Dua Ediyor
Pide Salonundaki Mezarlık Detayı: Müşter...
11:28Alanya’da uyuşturucu operasyonu: 4 şüphelinin evine baskın
Alanya’da uyuşturucu operasyonu: 4 şüphe...
TİF Diyanet Burdur İzcilik ve Spor Kulübü’ne bağlı Bucak izcileri, 13–15 Kasım tarihleri arasında kısa süreli bir kamp programı gerçekleştirdi.
Meryem Senem Kanık
EDİTÖR
Giriş: 15.11.2025 - 13:13
26 izci ve 4 izci liderinin katıldığı kampta öğrenciler, tanışma, kaynaşma ve paylaşma gibi temel kavramları yaşayarak öğrenme fırsatı buldu.
Kamp süresince izciler çadırlarda konaklayarak, çadır kurma, izcilik andı ve manevi istasyonlarda yapılan çeşitli etkinliklerle becerilerini geliştirdi. Program, hem izcilik kültürünü hem de dayanışma ruhunu pekiştiren uygulamalarla zenginleştirildi.
Müftülük yetkilileri, milli ve manevi değerleri öğrenen ve bu değerlere sahip çıkan bir gençlik yetiştirmek için tüm imkânların seferber edildiğini belirterek, bu tür faaliyetlerin artırılarak devam edeceğini ifade etti.



BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir