AK Parti'de adı kulislerde konuşulan ve geçtiğimiz günlerde aday adaylık başvurusunu yapan Ahmet Altundaş, ziyaretlerini sürdürüyor.

Milletvekillerini Ankara'da daha önce ziyaret eden Bucak Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Altundaş, Burdur'un Bucak ilçesinde STK ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Muzaffer Doğan'ın yanı sıra, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu, Bucak Şoförler ve Otomobilciler Cemiyeti Başkanı Arif Mayda'yı ve Bucak Servisciler Kooperatifi Başkanı Fatih Yıldız'ı ziyaret etti.

Ziyaretlerde konuşan başkan aday adayı Ahmet Altundaş, "AK Parti'de teşkilatın içerisinden gelen birisi olarak, Bucakla ilgili olumlu olumsuz tüm konuları yakından yıllardır yakından takip ediyorum. Bucaklı birisi olarak, ilçemizin en güzeline layık olduğu bilinciyle çalışmak için bu yola çıktım. Bucak'ın sorunlarını en iyi bilenlerden biri olarak, bu sorunları çözmek için elimden geleni yapacağım" dedi.

Baskan Aday Adayi Ahmet Altundas Stk Lari Ziyaret Ediyor 3Baskan Aday Adayi Ahmet Altundas Stk Lari Ziyaret Ediyor 4Baskan Aday Adayi Ahmet Altundas Stk Lari Ziyaret Ediyor 5Baskan Aday Adayi Ahmet Altundas Stk Lari Ziyaret EdiyorBaskan Aday Adayi Ahmet Altundas Stk Lari Ziyaret Ediyor 2

Photo1701243586

Kaynak: İREM TEKİN