Bu hafta vizyona girecek 6 film hakkında sizlere kısa bir tanıtım sunuyoruz. İşte 3'ü yerli, 3'ü yabancı 6 film, temalarıyla birlikte. 10 Ocak 2024'te vizyona girecek filmler…

Bu hafta vizyona girecek olan filmlerden biri olan "Queen Rock Montreal," 1981 yılında Montreal'de gerçekleşen unutulmaz bir Queen konserini belgesel formatında izleyiciyle buluşturuyor. Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor ve John Deacon'dan oluşan efsanevi Queen grubu, konserde hit şarkılarını seslendiriyor.

Queen Rock Montreal

Gupse Özay'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı "Lohusa," yeni ebeveyn olan bir anne ve babanın ilk 40 gün boyunca karşılaştıkları komik olayları konu alıyor. Lohusa depresyonu riski taşımadığına inanan Burcu, bebeğiyle tek başına ilgilenme, uykusuzluk ve hormon değişiklikleri gibi zorluklarla yüzleşir.

Lohusa

"Ördeklerin Göçü (Migration)," animasyon severlere hitap eden bir hikayede, aşırı korumacı baba Mack'in çocuklarına dünyayı keşfettirmek istemesi ve ailenin yaşadığı maceraları konu alıyor.

Ördeklerin Göçü

"Afacanlar Kampta," Afacanlar İş Başa Düştü'nün devam filmi olarak, Emirhan'ın dedesinin işlettiği çocuk kampında geçen heyecan dolu hikayesini anlatıyor. Belgesel ekibinin ortaya çıkardığı aksiliklerle karşılaşan çocuklar, Zinya çiçeği adlı özel bir bitkinin peşindeki ajanlarla karşı karşıya gelir.

Afacanlar Kampı

"Kardeş Takımı," ailelerinin gizli ajanlar olduğunu öğrenen kardeşlerin komik ve heyecanlı macerasını konu alıyor. Ailelerinin koruduğu teknolojik icatları çalmaya çalışan kötü adamlarla başa çıkmak için dört kardeş, evlerinde buldukları süper bilgisayar TAKOZ'un yardımını kullanır.

Kardeş Takımı

"Animal Kingdom," Adele Exarchopoulos, Romain Duris ve Tom Mercier'in başrollerini üstlendiği bir bilim kurgu filmidir. İnsanların başka hayvan türlerine dönüşmeye başladığı bir dünyada, bir baba ile oğlu arasında geçen bir macerayı anlatır.

Animal Kingdom

Kaynak: Evrim Tuna Şahin