Sosyal medya fenomeni “Benekli Ayhan” lakaplı Ayhan Koç’u darp eden Ahmet İnci, olayla ilgili konuştu. İnci, “Sinirlerime hakim olamadım. Ben de bir kız babası olarak toplumun vitrininde birinin bunu yapması zoruma gitti. Ne videoyu kimin çektiğini ne de kimin yaydığını bilmiyorum. Adli mercilere de konuyu bu şekilde anlattım” dedi. 

Geçen Pazar gecesi meydana gelen olayda sosyal medyada 'Benekli Ayhan' olarak tanınan Ayhan Koç, Isparta'da 2 kişi tarafından darbedildi. O anlar, cep telefonu kameralarına yansıdı. Olay sonrası ise Ahmet İnci açıklama yayınladı.

 
“Pazar gecesi yaşanan olayla ilgili bunu paylaşmak istedim. Öncelikle benim amacım ne ünlü olmak ne de planlanan bir durum değildir. 4-5 yaşında bir kız çocuğu babasıyım. Şahit olduğum olay tam olarak şu şekildedir; Eğlenmek için gittiğim bir gece kulübünde karşılaştığım benekli Ayhan isimli fenomen yanımda bulunan kızların bizzat kendisi ağızlarına uyuşturucu hap verip onları zehirliyordu.

Mekanın güvenlikleri de onu dışarı çıkarttılar. Bu durum ve ortamdan rahatsız olduğum için ben de çıktım ve yanına giderek; ‘Abi sen ünlüsün binlerce seni örnek alan insan var, Bu yakışmadı’ diye konuşmak istedim. O da beni iterek; ‘Sana mı soracağım canın çektiyse sana da vereyim’ dedi. Sinirlerime hakim olamadım ben de bir kız babası olarak toplumun vitrininde birinin bunu yapması zoruma gitti.

Ne videoyu kimin çektiğini ne de kimin yaydığını bilmiyorum. Adli mercilere de konuyu bu şekilde anlattım. Ama sırf ünlü fenomenim diye birinin bu şekilde davranması diğer fenomen hesapları arkasına alarak algı yaratıp sosyal medyayı arkasına alarak kendisini çok mağdur gibi gösterip, bu şekilde hem beni, çevremi hem de koca bir şehri Isparta’yı tehdit ederek hakaretlere maruz bırakması yaşanan olaydan daha üzücü bir durumdur.

Uyuşturucu kullanıp, satan bunu özendiren kimsenin tehdidine de göz yumacak değiliz. Çıksın versin kan ve idrar testi onucu ve gerçekleri herkes görecektir. Tüm gerçekleri de paylaşıyorum hikayelerime bakabilirsiniz. Türk halkından özür dileyerek vicdanına bırakıyorum. Herkesin kız çocuğu, kız kardeşi var”