Karaçulha Mahallesi'ndeki pazarcı esnafını ziyaret eden Mehmet Demir, sorun, öneri ve talepleri bizzat yerinde dileyerek olan ve projelerini anlattı.

Siyasi arenada adından sıkça söz ettiren, plan ve projeleriyle Fethiyelilerin şimdiden belediye başkanı olarak gösterdiği Mehmet Demir, yerel seçim çalışmalarına mesai mefhumu gözetmeksizin devam ediyor. Kurduğu ekiple büyük takdir toplayan ve Türkiye siyasetinin gündemine oturan Demir, kurum ve kuruluş ziyaretlerinin yanı sıra esnaf ve hane ziyaretleriyle de sahaların tozunu attırıyor.

"VATANDAŞLARIN SORUNLARINI ÇÖZMEK BİZLERİ MOTİVE EDİYOR"

Bu kapsamda geçtiğimiz gün de Karaçulha Mahallesi'ndeki pazarcı esnafını ziyaret eden Mehmet Demir, sorun, öneri ve talepleri dinleyerek esnafla uzun uzadıya istişarelerde bulundu. Karaçulha esnafına misafirperverliği için teşekkür eden Demir, ziyaretleri ile ilgili yaptığı genel bilgilendirmede şunları söyledi:" Dur durak demeden Fethiyemiz için çalışmaya devam ediyoruz. Bizim hiçbir zaman derdimiz makam mevkii olmadı. Gayemiz Fethiye ilçemizi sadece turizm alanında değil her alanda en prestijli ilçe yapmak oldu. Bu inançla, bu azimle, bu kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Çalınmadık kapı, girilmedik gönül, sorulmadık hal hatır bırakmadan tüm vatandaşlarımızla bütünleşiyoruz. Bizler vatandaşlarımızın bir gülümsemesiyle mutlu oluyor, sorunlarını çözüme kavuşturdukça motive oluyoruz. Sadece kurum ve kuruluş değil esnaf, hane ziyaretlerimize de devam ediyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz gün de Karaçulha mahallemizdeki meyve sebze hali ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdik. Burada esnafımızın sorun, öneri ve taleplerini bizzat yerinde dinleyerek not aldım. Halkımıza plan ve projelerimizi anlatarak istişarelerde bulunduk. Bizleri çok güzel karşılayan, misafirperverliği ile onurlandıran bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun."dedi.

Kaynak: Evrim Tuna Şahin