Ziyarette Türk-İslam ülküsüne bağlılık vurgusu yapılırken, Bahçeli’den Burdur halkına özel selam gönderildi.

Bahçeli'den Burdur'a Selam Var5

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanı Mustafa Gün, beraberindeki MHP'li belediye başkanları ile birlikte Ankara'da önemli bir ziyarette bulundu. Genel Merkez'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya gelen heyet, yerel yönetimlerde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bahçeli'den Burdur'a Selam Var 1

“Ziyaretimiz Sadece Nezaket Değil, İnancımızın Göstergesi”

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mustafa Gün, Bahçeli’ye sunulan raporların Burdur'daki hizmetlerin bir yansıması olduğunu belirtti. Gün, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Milliyetçi Hareket Partisi’nin liderlik makamına yaptığımız bu ziyaret, sadece bir nezaket ziyareti değildir. Aynı zamanda Türk milletinin istiklal ve istikbal davasına olan inancımızın, Türk-İslam ülküsüne olan bağlılığımızın bir ifadesidir. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, Burdur’a ve hemşehrilerimize özel selam ve muhabbetlerini ilettiler.”

Bahçeli'den Burdur'a Selam Var

Bahçeli’den Burdur’a Selam Var

Başkan Gün, Devlet Bahçeli’nin Burdur’a “göller, güller ve gönüller diyarı” diyerek hitap ettiğini belirtti ve liderlerine duydukları bağlılığın altını çizdi. Bahçeli’nin, yerel yönetimlerde halkla bütünleşen bir anlayışın önemine değindiği de aktarıldı.

Bahçeli'den Burdur'a Selam Var 3

Başkan Meçikoğlu Ankara'da: Bakanlıkla görüşmeler başladı Başkan Meçikoğlu Ankara'da: Bakanlıkla görüşmeler başladı

Ziyaretin sonunda Mustafa Gün, “Genel Başkanımıza sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Türk milletinin birlik ve dirliği için çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.

Bahçeli'den Burdur'a Selam Var 2

Bahçeli'den Burdur'a Selam Var 4

Kaynak: Ata Mecit TÜRK