Burdur Bölgesel Amatör Lig Play-out maçında MAKÜ Spor ile karşılaşan Bucak Belediye Oğuzhan Spor maçtan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak seneye Burdur’u Bölgesel Amatör Lig’de temsil etme hakkını kazandı.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte sevinen Bucak Belediye Oğuzhan Sporlu futbolcular ile MAKÜ Spor futbolcuları arasında arbede yaşandı. Spor Toto Stadyumu’na flama dikmek isteyen Oğuzhan Sporlu futbolculara ise MAKÜ Spor yöneticileri koşarak tepki gösterdi.

Emniyet güçlerinin araya girmesiyle olaylar yatışınca Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş’de sahaya inerek Oğuzhan Spor futbolcuları ve taraftarlarıyla kutlama yaptı.

" CENAZE NAMAZI " Kıldılar

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada " Geçtiğimiz yıllarda MAKÜ spor Bucak'ta oynanan maçın ardından takım otobüsünde Bucak Oğuzhanspor'un selasıdır diyerek bizim selamız okutulmuştu. Geçen yıl yine aynı şekilde BAL Ligi barajmaçında bitime az bir süre kala sela okutulmuştu. Biz bize yapılanları unutmadık. Her şeyin bir zamanı vardı. Şimdi de Bizim Selamızı Okutanların Biz Cenaze Namazını Kıldık. Takımımıza başarılar diliyoruz. Hedefimiz 3.lig" şeklinde yaptılar. 

Oğuzhanspor taraftar grubu Aşk-ı Bucak MAKÜ sporun okuttuğu sela sonrası, MAKÜ spor'un cenaze namazını kıldığını belirtti. 

Oğuzhaspor Ssss

Editör: Ömer Özdoğan