Apple, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max kullanıcılarının cihazlarının beklenenden daha fazla ısınmasıyla ilgili şikayetlerini kabul etti ve yeni bir güncelleme yayınlanacağını açıkladı.

Yazılım Hatası Tespit Edildi

Apple, yeni çıkan iPhone modellerindeki sorunları gidermek için yeni bir iOS güncellemesinin yolda olduğunu duyurdu. Şirket, iOS 17'de iPhone 15 ve iPhone 15 Pro kullanıcıları için aşırı ısınma sorununu daha da kötüleştiren bir hata tespit ettiğini belirtti.

Güncelleme Yakında Yayınlanacak

Apple, iOS 17.0.3 güncellemesinin önümüzdeki haftalarda kullanıma sunulacağını açıkladı. Güncelleme, iPhone 15 ve iPhone 15 Pro modellerinde aşırı ısınma sorununu çözmeyi hedefliyor.

Önceki Haberler

Apple, iPhone 15'lerin piyasaya sürülmesinden bu yana, cihazların aşırı ısınmasıyla ilgili şikayetler alıyordu. Kullanıcılar, telefonlarının oyun oynarken, video izlerken veya şarj olurken bile aşırı ısındığını bildiriyordu.

Apple, daha önce yaptığı açıklamada, iPhone 15'lerin titanyum tasarımının aşırı ısınmaya neden olmadığını söylemişti. Şirket, aşırı ısınma sorununun yazılımla ilgili olduğunu kabul etti.