Bu kampanya ile Akbank, müşterilerine destek olmayı ve onlara ekonomik anlamda rahatlık sağlamayı hedefliyor. Bu fırsattan yararlanmak isteyen kart sahipleri, Akbank’ın web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden başvuruda bulunabilirler. Kampanya ile ilgili daha fazla bilgiyi Akbank resmi kanallarından edinebilirsiniz.

Akbank Ağustos Kampanyası.. 2000 TL’lik hediye fırsatı kart sahiplerini cezbediyor

Akbank, Ağustos ayında müşterilerine oldukça cazip bir kampanya sunuyor. Bu yeni kampanya ile kart sahipleri, hiçbir geri ödeme koşulu olmaksızın 2.000 TL tutarında bir hediye kazanma fırsatına sahip olacak.

 Axess kartına henüz sahip olmayan müşterileri hedefleyen bu kampanya, market, giyim ve elektronik alışverişlerinde geçerli olacak. Kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler, toplamda 1.500 TL ve üzeri harcama yapmaları gerekmektedir. Bu harcamalar sonucunda ise 250 TL'ye kadar chip-para kazanma şansını elde edecekler ve toplamda 2.000 TL tutarında özel bir hediye ile ödüllendirilecekler.

Adsız tasarım-1

 Geri ödemesiz 2.000 TL kazanma şansı!

Akbank, yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, bireysel kredi kartı bulunmayan ve 31 Ağustos 2023 tarihine kadar ilk defa Axess kartı başvurusunda bulunan bireyler, geri ödemesiz olarak 2.000 TL kazanma şansı yakalayacaklar. Kampanyaya katılmak isteyen müşteriler, başvurularını Akbank’ın çeşitli platformlarından kolaylıkla gerçekleştirebilecekler.

Başvuru için Juzdan, Akbank Mobil uygulaması veya SMS yoluyla başvuruda bulunabilirsiniz. SMS ile kampanyaya katılmak isteyen müşteriler, “ODUL” kelimesini yazarak 4566 numarasına mesaj gönderebilirler. Kampanyaya dahil olan müşteriler, kredi kartı başvurusunu tamamladıklarında kampanyadan otomatik olarak yararlanabilecekler.