Kadroda yer alan Nur Sürer, Levent Ülgen, Canan Ergüder, Musa Uzunlar, ve Nejat İşler gibi deneyimli oyuncular, dizinin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Hikayenin derinliği, oyuncu performansları, müzikleri ve muhteşem çekim mekanları, izleyicileri projeye adeta çekmeye devam ediyor.

Yaz döneminde yeni sezon hakkında çok az bilgi yayıldı, ancak ikinci sezonun 2 aylık bir zaman atlamasıyla başlayacak olması, senaristlerin yeni bir hikaye anlatma planı içinde olduğunu gösteriyor.

Yeni sezon ne zaman?
Aile dizisinin 14. bölümünün Ekim ayının ilk haftasında ekranlarda olması bekleniyor ve çekimler hızla başlıyor. Ekip, ikinci sezonun çekimlerine çok yakın bir zamanda başlamak üzere bir araya gelecek.

Yeni sezonda özellikle Cihan karakterine daha fazla odaklanılacak gibi görünüyor. Çünkü hikayeye yeni bir boyut katan Avukat Serap karakteri devreye girecek ve Cihan ile arasında özel bir bağ kurulacak. Bu ilişki aynı zamanda Derin ve Aslan arasında da yansımalar yaratacak.

Soykan Kardeşler arasında gerginlik!
İkinci sezonun Cihan ile Aslan arasındaki hesaplaşmanın daha da çetinleşeceği bir dönemin işleneceği beklentiler arasında. Soykan ailesinin başına gelecek olaylar da izleyicilerin heyecanını arttırıyor. Aile dizisi ekibi, diğer rakiplerine göre çekimlere biraz daha geç başlasa da, bu durumun reytinglere olumsuz bir etki yapması beklenmiyor.

Editör: Evrim Tuna Şahin