Isparta'nın Yalvaç ilçesine bağlı Hüyüklü beldesinde yaşayan Emine Aksoy 103 yaşında vefat etti. 1 Temmuz 1920 doğumlu Emine Aksoy, 2021 yılında yakalandığı koronavirüsü yenmiş ve o gazetecilere; “Virüsü hastanede koydum geldim” diye açıklama yapmıştı.

Bir süredir yaşlılığa bağlı çoklu organ yetmezliği rahatsızlığı çeken Emine Aksoy, bugün sabaha karşı son nefesini verdi.  Cumhuriyet'ten bile yaşlı olan ve 101 yaşında iken bir sürü can alan ölümcül hastalığı yenmeyi başaran Emine Aksoy, sağlıklı yaşamın sırrını doğal besinleri tercih etmesine borçlu olduğunu söylemişti.

78 TORUN SAHİBİ

1 Temmuz 1920 doğumlu olan Emine Aksoy, 2 erkek, 4 kız çocuk dünyaya getirdi. İlk çocuğu olan kızını bir süre önce toprağa veren, hayat arkadaşını da 38 yıl önce kaybeden Emine Aksoy'un 6 çocuğundan 22 torunu oldu. Emine Aksoy’un torunları da evlenip çocuk sahibi olunca torunlarının sayısı 78'e ulaştı.

TOPRAĞA VERİLECEK

Emine Aksoy’un cenazesi bugün Hüyüklü beldesinde toprağa verilecek. Bizde Bomba32 ailesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyoruz.