Son 59 gündür kayıp olan 45 yaşındaki Birsen Polat ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Evli ve iki çocuk babası bir kişi tarafından İstanbul Alibeyköy'deki bir adreste alıkonulduğu iddia edilen Polat, canlı yayın sırasında polis ekipleri tarafından kurtarıldı.

Emniyet o yayını ihbar olarak saydı

Dünkü canlı yayında, Birsen Polat'ın kızıyla buluşmayı planladığı ancak yayına gelmediği bildirildi. Müge Anlı, genç kadının telefonlarına cevap vermediğini ve kaldığı adresteki ekibe kapıyı açmadığını belirtti, bu da endişe verici bir durumun işaretiydi.

Canlı yayında, Müge Anlı'nın yönlendirdiği polis ekipleri, kadını ve onu evde alıkoyduğu iddia edilen kişiyi evden çıkarıp emniyete götürdü. Şantaj ve tehdit iddialarıyla gündeme gelen şahsın telefonuna el konulmak üzere alındı.

59 Gündür aranıyordu

İki çocuk annesi Birsen Polat'ı aramak için kızı Derya Sancak, Müge Anlı'nın programına katıldı. 16 Temmuz Pazar günü Ankara'dan kaybolan kadının, İstanbul'da yaşayan bir akrabasının düğünü için Kars'a gitmeden önce Ankara'ya gidip kardeşini aldığı biliniyor. Daha önce de birkaç kez evden kaçtığı öğrenilen Birsen Polat'ın ailesi, onun nerede olduğunu bulmak için çaba harcıyordu.

Editör: Evrim Tuna Şahin