Bucak'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıldönümü törenle kutlandı.

Program da Bugün saat 09.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Başsavcı Vekili Mahmut Altınay, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Alperen Çatlı, İlçe Emniyet Müdür Vekili Zülfü Gülgen, Askerlik Şubesi Başkanı Asteğmen Şevki Pala, askeri erkan, kurum müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, gaziler ve muhtarlar katıldı. daire amirleri, Öğretmenler ve Bucaklı vatandaşlar katıldı.

Program Bucak Cumhuriyet meydanında Kaymakamlık ve Bucak Belediyesi çelenginin konulması ile başladı.

Çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törende konuşma yapan İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Alperen Çatlı, “Bugün asil Türk Milletinin kahraman ordusunun en şanlı zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yıldönümüdür. Bu kutlu zaferimizin değerini gelecek nesillere aktarmanın en doğru ifadesi İstiklal Marşımızın 6. kıtasıdır” dedi. Yapılan konuşmanın ardından kutlama programı sona erdi.

Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu’nun Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulünden sonra Çavuşlar mezarlığı ve Hacısarılar Mezarlığında şehitlik ziyareti yapıldı.  Şehit mezarlarına çiçeklen bırakarak dua ettiler. Daha sonra Bucak Müftüsü İbrahim Keser tarafından Kuran-ı kerim okunarak dua edildi.