Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu 2020 yılı mezuniyet töreni yapıldı.

Pandemi nedeniyle yapılamayan mezuniyet töreni 22 Eylül Çarşamba günü Burdur İli Bucak İlçesi Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu kampüs alanında yapıldı.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Bucak Yerleşkeleri Mezuniyet Törenine Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Bucak Belediye Başkan vekili Ahmet Gezmez, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Rektör yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Rektör Danışmanı. Doç. Dr. Ali Murat ALPARSLAN,  Bucak İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman, Bucak Esnaf ve Sanatkar Odası Başkan Adayı Yıldıray Dilek, Fakülte dekanları, okul müdürleri, öğretim görevlileri ve öğrenciler ve veliler katıldı.

Mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından program başladı. Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Müdürü Osman Akın'ın  açılış konuşmasını  yapmasının akabinde, Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz, Bucak İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve derece alan öğrenciler konuştu.

Konuşmaların ardından derece yapan öğrenciler ödüllerini aldı. 2020 ve 2021 yılı okul birincileri kütüğe isimlerini çaktı. Diploma töreni sonrasında kep atma töreni yapıldı.