100. Yıl Recep Fazlıoğlu Spor Salonu’nda gerçekleşen 1. Kurs Başarı Belgesi Töreni’nde 80 kursiyer, zeybek kültürünü yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak adına sergiledikleri başarıyla sertifikalarını aldı.

Törene katılan Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Murat Levent Koçak, kültürel değerlerin korunmasının ve tanıtılmasının önemine vurgu yaparak, “Zeybek kurslarımızın yoğun ilgi görmesi bizleri mutlu etti. Kursiyerlerimizin öğrendiklerini Alanya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nde sergilemelerini sabırsızlıkla bekliyoruz,” dedi.

Zeybek Kurslarına Yoğun Ilgi 80 Başarılı Kursiyer Sertifikalarını Aldı 1

Eğitmenlere, organizasyonda emeği geçenlere ve kursiyerlere teşekkür eden Koçak, ikinci dönem kursların Şubat ayının ilk haftasında başlayacağını duyurdu.

Antalya Bilim Merkezinde:Robotik Kodlama ve STEM Atölyeleri büyük ilgi gördü Antalya Bilim Merkezinde:Robotik Kodlama ve STEM Atölyeleri büyük ilgi gördü

Sertifika töreni ardından bir kez daha zeybek oynayan kursiyerler ve organizasyon ekibi, izleyenlere unutulmaz bir an yaşattı. Zeybek kurslarının bu yoğun katılımı, Alanya’nın kültürel zenginliklerini tanıtma çabalarına güçlü bir katkı sundu.

Zeybek Kurslarına Yoğun Ilgi 80 Başarılı Kursiyer Sertifikalarını Aldı

Kaynak: İHA