Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu, yazılı bir açıklama yaparak ilçede kurulan "Yöresel ürünler" pazarını sert sözlerle eleştirdi.

İŞTE BAŞKAN YUSUF ERDOĞDU'NUN AÇIKLAMASI
"Tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde de ekonomik sıkıntılar yaşanırken, ekonomik sorunların nasıl aşılacağı tartışılıp çözüm yolları aranırken, aynı zamanda esnafımızın dertlerinin çözümü ile ilgili kafa yorulurken Bucak’taki bir çok esnafımızın gözünün önüne, eski Perşembe Pazarına yöresel ürünler adı altında Pazar kurdurmak en hafif tabiri ile Esnaflarımız ile dalga geçmektir.
Bucaklı Esnaflarımız aylık masraflarını çıkarabilmenin ve işini devam ettirebilmenin derdine düşmüşken,bir çok yerde yerel yöneticiler kendi esnafını koruyabilmek için vatandaşın alışverişini kendi yöresinin esnafı ile yapması için kampanyalar yaparken, bizim yerel yöneticilerimiz zor durumdaki esnafımıza adeta bir tekmede benden diyerek esnafımız için darağacını pazarın orta yerine kurmuştur.
Yerel yöneticilere sesleniyorum;
Yarın düğünlerimizde,nişanlarımızda sevincinizi bizim esnafımızla paylaşmak isteyeceksiniz.
Yarın cenazelerinizi bizim esnafımızla beraber taşıyıp acılarınıza, sıkıntılarınıza bizim esnafımızla ortak olmak isteyeceksiniz.
Yarın seçimlerde bizim esnafımızdan destek isteyerek tekrar oy talebinde bulunacaksınız…
Üç gün sonra yöresel Pazar adı altında stant açanlar gittiğinde Bucak’lı Esnaflarla baş başa kalacaksınız."