13 Eylül akşamı saat 21.30 sularında Denizli'den Nazilli istikametine seyahat eden 44 yaşındaki Celal Salar, Aydın-Denizli karayolu Sarayköy Kavşağı yakınlarında talihsiz bir kaza geçirdi. Salar, seyahati sırasında yolun tehlikeli bir şekilde kapatıldığını fark ederek aracını park etti. Salar, yoldaki lastiği eliyle kaldırmaya çalıştı.

Bu sırada, aynı yönden gelen 32 FF 238 plakalı bir araç, lastiği kaldırmak için uğraşan Celal Salar'a çarptı. Bu şiddetli çarpışmanın etkisiyle Salar, yolun ortasına düştü. Olayı gören diğer sürücüler hemen sağlık ve trafik ekiplerine haber verdi. Sağlık ekibi yaptıkları incelemede Celal Salar'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Salar'ın cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kazaya karışan araç, çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Celal Salar'ın cenazesi Aydın'ın Nazilli ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Kazanın ardından ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntüleri, Salar'a çarpan aracın yol kenarında beklediği anları kaydetti. Salar’a vuran aracın yol kenarında beklediği anlar yer alıyor. Cep telefonu kamerasında ise kazaya karışan araçtan detaylar ve yol üzerinde ekiplerin çalışmaları görüldü.

Editör: Evrim Tuna Şahin