Yeşilova ilçesinde Toplum Sağlığı Merkezi tarafından düzenlenen 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası kapsamında  bilinçlendirme ve farkındalık oluşturma semineri düzenlendi. 

İşte toplantının detayları;
Yeşilova toplum sağlığı merkezi açıklaması;
" 3-9 Kasım organ bağışı haftası için Yeşilova İsmail Akın Meslek Yüksek Okulu’nda bilinçlendirme ve farkındalık oluşturma amaçlı sunumumuzu gerçekleştirdik. Katılımlarından ötürü kaymakamımız Erdem Yenisoy’a ve belediye başkanımız Mümtaz Şenel’e teşekkür ederiz ." şeklinde sosyal medya hesaplarından paylaşımada bulundular.

Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel " Yeşilova Toplum Sağlığı Merkezimizin 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası kapsamında hazırlamış olduğu bilinçlendirme ve farkındalık oluşturma sunumuna katıldık. Organ bağışı kişinin kendi veya ailesinin rızası doğrultusunda ihtiyacı olan başkalarına verilmesidir. Öldüğü veya bitkisel hayata girdiği zaman organlarının başkalarına hayat vermesi için verilen izindir. Organ bağışı ile birlikte başka hayatların kurtarılmasını sağlayabilirsiniz. Organlarının yetmezliğinden dolayı yaşayamayan hatta ölen bir çok insan olduğundan dolayı organ bağışına destek verilmesi gerekmektedir." şeklinde açıklama yaptı.