YAŞLARI KÜÇÜK SUÇLARI BÜYÜK
 
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 24.11.2021 Burdur merkezde meydana gelen Motosiklet Hırsızlığı ile ilgili Halıcılar Köyüne götürüldüğü yönünde elde edilen bilgi doğrultusunda gerçekleştirdiği çalışma sonucunda, motosiklet parçaları sökülmüş, motor numarası kazınmış, ayrıca olayda kullanılan şüphelilere ait plakasız motor ve şasi numarası kazınmış 1 adet motosiklet ele geçirdi. Motosikleti çalan C.D. ve R. K. isimli yaşı küçük şahıslar hakkında gerekli adli işlemler yapılarak,  motosiklet kriminal inceleme sonucu, sahibine teslim edilecek.

Olay ile ilgili Burdur Valiliği tarafından yayımlanan basın bülteninde şu bilgilere yer verildi: “Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde huzur ve güven ortamının sağlanmasına için, mal varlığına karşı işlenen suçların önlenmesi, suç/suçluların tespiti ve yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.  

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 24.11.2021 İlimiz merkezinde meydana gelen Motosiklet Hırsızlığı ile ilgili; çalıntı motosikletin bulunması, olayın fail/faillerinin tespit edilmesi ve yakalanmasına yönelik çalışma yapılmıştır. 

Çalıntı motosikletin İlimiz merkeze bağlı Halıcılar Köyüne götürüldüğü yönünde elde edilen bilgi doğrultusunda 29.11.2021 günü çalışma yapılmış olup, motosiklet parçaları sökülmüş, motor numarası kazınmış, ayrıca olayda kullanılan şüphelilere ait plakasız motor ve şasi numarası kazınmış (1) adet motosiklet ele geçirilmiştir.  

Söz konusu motosikleti çalan C.D. ve R. K. isimli yaşı küçük şahıslar hakkında gerekli adli işlemler yapılmış, şüphelilerden ele geçirilen ve olayda kullanılan motor/şasi numarası kazınmış (1) adet motosiklet kriminal inceleme sonucu, sahibine teslim edilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”