Yargı'nın 3. Sezonu 24 Eylül'de Başlıyor

Yargı'nın yeni sezonunda, Ilgaz ve Ceylin'in yeniden bir araya gelip gelemeyeceği merak konusu olacak. Diziye yeni katılan oyuncular da hikayeye yeni bir soluk getirecek.

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı, 3. sezonuyla 24 Eylül'de izleyicilerle buluşacak. İkinci sezonda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in hayat verdiği Ilgaz ve Ceylin çiftinin ayrılığıyla sona eren dizinin yeni sezonunda ikilinin duygusal hesaplaşması ilk bölüme damga vuracak.

Yeni sezonda yeni oyuncular
Bu sezon diziye katılan yeni oyuncular arasında Ferit Kaya, Seda Türkmen, Müge Bayramoğlu, Çağla Demir, Alican Altun, Ulvi Kahyaoğlu, Özlem Türay ve Ayşen Sezerel yer alıyor.

Ferit Kaya, Osman'ın iş ortağı Can karakteriyle, Seda Türkmen ise Eren'in sevgilisi Dilek karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Müge Bayramoğlu, Yekta ile çalışan avukat Nil karakterini, Çağla Demir ise Ilgaz'ın kalemi Ela karakterini oynayacak.

Ayşen Sezerel, başsavcı Nadide karakterini, Alican Altun ise Nadide'nin kalemi Yiğit karakterini canlandıracak. Ulvi Kahyaoğlu, yeni genç savcı Efe rolünde, Özlem Turay ise Dilek'in ablası Filiz karakterine hayat verecek.

Yargı dizisinin yeni sezonunda bu yeni karakterlerle birlikte hikayeye yeni bir soluk getirilmesi bekleniyor. İzleyiciler, 3. sezonun başlamasını ve bu yeni gelişmeleri merakla bekleyebilirler.

Editör: Evrim Tuna Şahin