Yargı Dizisi, Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Beste Sultan Kasapoğulları'nın üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı, ilk bölümü 19 Eylül 2021 tarihinde yayımlanan dram, aksiyon, psikolojik gerilim, polisiye ve suç türündeki Türk televizyon dizisidir. 

Yargı Dizisi Oyuncuları

Yargı dizisinin oyuncu kadrosunda Kaan Urgancıoğlu,Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Zeynep Avci, Uğur Aslan, Nilgün Türksever, Ece Yüksel, Arda Anarat, Onur Durmaz, Onur Özaydın, Özlem Çakar, Zeynep Beşerler, Başak Gümülcinelioğlu, Merve Ateş, Çınar Arslan, Eslem Akar, Mehmet Yılmaz Ak ve Zeynep Avci yer almaktadır.

Yargı Dizisi Hangi Gün Yayınlanıyor

Yargı dizisi her hafta Pazar günü saat 20:00'de Kanal D'de yayınlanmaktadır.

Yargı Dizisi Konusu Nedir

Yargı dizisi, Ceylin ve Ilgaz'ın adalet arayışlarını konu alan bir hukuk ve suç drama dizisidir. Ceylin, babasının katilini bulmak için uğraşırken, Ilgaz ise bir avukat olarak suçluların hak ettiği cezayı almasını sağlamaya çalışmaktadır. İkili, bu arayışlarında birlikte çalışarak birçok zorlukla karşılaşırlar.

Yargı Dizisi Yeni Sezon Ne Zaman

Yargı dizisinin yeni sezonu 24 Eylül 2023 Pazar günü başlayacak. Yeni sezonda dizide yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor.