Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'nın 66. bölümü yayınlandı. Dizinin son bölümünde, Mercan'ın kayboluşu Ceylin ve Ilgaz başta olmak üzere herkesin hayatında derin yaralar açtı. Ancak çocuklarının kaybıyla mücadele ederlerken bir yandan da yan yana kalmaya çalışmak ikisi için de çok zordur.

Mercan'ı bulmak için çalışmalar devam ederken, şüpheli listesine hızla giriş yapan Can, Nadide, Efe, Nil, Dilek ve Macit'in, Mercan'ın kaybındaki rolleri gün geçtikçe belirsizlikten kurtulmaya başlar. Ceylin ve Ilgaz, artık umutsuzluklarına dayanarak ayakta kalmayı öğrenseler de beklemedikleri bir sürpriz hayatlarındaki bütün dengeleri alt üst edecek ve herkes yeni bir sorunun cevabının peşine düşecektir.

Yargı 66. bölüm izle linki

Yargı 66. bölümü Kanal D'nin internet sitesinden tek parça olarak izleyebilirsiniz.

Yargı 66. bölüm özeti

Mercan'ın kayboluşu Ceylin ve Ilgaz'ı derinden sarsmıştır. İkili, çocuklarının kaybıyla mücadele ederken bir yandan da yan yana kalmaya çalışmakta zorlanır.

Mercan'ı bulmak için çalışmalar devam ederken, şüpheli listesine hızla giriş yapan Can, Nadide, Efe, Nil, Dilek ve Macit'in, Mercan'ın kaybındaki rolleri gün geçtikçe belirsizlikten kurtulmaya başlar.

Ceylin ve Ilgaz, artık umutsuzluklarına dayanarak ayakta kalmayı öğrenseler de beklemedikleri bir sürpriz hayatlarındaki bütün dengeleri alt üst edecek ve herkes yeni bir sorunun cevabının peşine düşecektir.

Yargı 66. bölümde öne çıkanlar

  • Mercan'ın kayboluşu Ceylin ve Ilgaz'ı derinden sarsmıştır.
  • İkili, çocuklarının kaybıyla mücadele ederken bir yandan da yan yana kalmaya çalışmakta zorlanır.
  • Mercan'ı bulmak için çalışmalar devam ederken, şüpheli listesine hızla giriş yapan Can, Nadide, Efe, Nil, Dilek ve Macit'in, Mercan'ın kaybındaki rolleri gün geçtikçe belirsizlikten kurtulmaya başlar.
  • Ceylin ve Ilgaz, artık umutsuzluklarına dayanarak ayakta kalmayı öğrenseler de beklemedikleri bir sürpriz hayatlarındaki bütün dengeleri alt üst edecek ve herkes yeni bir sorunun cevabının peşine düşecektir.

Yargı 66. bölüm hakkında yorumlar

Yargı dizisinin 66. bölümü, izleyiciler tarafından oldukça beğenildi. Dizinin sosyal medyadaki yorumlarında, Ceylin ve Ilgaz'ın yaşadıkları zorluklar, Mercan'ın kayboluşu ve yeni sürprizin merak konusu olduğu ifade edildi.