Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak geleceğin büyük Türkiye’sini inşa ederken, her alanda bilinçli ve kültürlü nesiller yetişmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Ülkü Ocakları olarak dünyada ve ülkemizde yaşanabilecek sorunlara yönelik çözümler üretebilmek adına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Yaz döneminde ise tüm il ve ilçe ocaklarımızda Permakültür yani sürdürülebilir Tarım projemizi başlatıyoruz.

Permakültür, özellikle şehirlerde; balkon, teras ve bahçe gibi değerlendirilebilir alanlarda herkesin kendi sebze ve meyvesini yetiştirmesini sağlayan ve bunun da sürdürülebilir olmasını sağlayan bir tasarım modelidir.

Burdur Ülkü Ocakları, her alanda bilinçli ve kültürlü nesiller yetişmesi için çalışmalarına devam ediyor.
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın öncülüğünde başlatılan, balkon, teras ve bahçe gibi değerlendirilebilir alanlarda herkesin kendi sebze ve meyvesini yetiştirmesi prensibine dayanan Permakültür Projesi, Burdur Ülkü Ocağının balkonunda hayata geçti.

Ülkü Ocakları Burdur İl Başkanı Abdurrahman Arıkan ‘’Teşkilatımıza emekleri için teşekkür ederim. Var olsun Ülkü Ocakları’’ ifadelerini kullandı.

Bu vesileyle tüm ülküdaşlarımızı gelecek günlerde duyuracağımız permakültür projemize katılmaya davet ediyoruz.